Imorgon Lördag (18/4) öppnar vi vår crossbana!

Imorgon Lördag (18/4) öppnar vi vår crossbana!

Vi har lagt ut väldigt mycket material och byggt upp alla hopp och kickar, fixat alla kurvor, en liten renovering av hela banan helt enkelt. Så det kommer finnas en del stenar som behöver plockas bort, så alla kommer få hjälpa till under dagen. Innan öppning samt eventuellt nåt tillfälle under dagen..

Bevattningen är ej startad ännu.. risk för damm!

Normalt så har vi cirka 20-40 åkare en Lördag! Kiosken serverar genom lucka i väggen! Om det blir trängsel kommer vi få införa restriktioner om vilka som får köra på banan!

Mvh Styrelsen

En vädjan till Sveriges motorcykel- och snöskoterklubbarCorona-pandemin fortsätter att påverka hela vårt samhälle, och givetvis även vår idrott. I början av april fattade Svemos styrelse ett beslut om tävlingsförbud inom våra sporter. Detta förbud har mötts av förståelse och en väldigt god efterlevnad av i stort sett alla föreningar. För detta vill jag tacka er alla!Vår utmaning nu är att fortsatt bedriva träning – främst kanske för våra unga – på ett sätt som ur smittspridningssynpunkt är säkert. Det innebär att:

  • Träning ska bedrivas utan längre resande, vilket oftast innebär i hemmaklubben.
  • Social distansering på minst 2 meter ska kunna upprätthållas.
  • Mer än 50 personer ska inte vara närvarande samtidigt.
  • Omklädning, duschande och liknande ska ske hemma innan och efter träningen.

Tyvärr verkar ett fåtal klubbar leta efter sätt att kringgå dessa enkla regler. Vi får filmer, skärmdumpar och träningsinbjudningar skickade till oss på central nivå som visar kraftiga överträdelser. Detta är inte på något sätt acceptabelt!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.