Hur får jag information från föreningen?

Föreningen har flera kommunikationsvägar till sina medlemmar,hemsidan, Facebook och genom medlemskortet och appen Cardskipper. På hemsidan läggs alla mötesdokument och utskickade brev upp. Det är därför viktigt att DU som medlem ser till att du alltid har uppdaterade uppgifter i medlemsregistret. Sedan är du alltid välkommen att ta kontakt med oss via tel eller mail , kontaktuppgifter hittar du på hemsidan. Eller varför inte dyka upp på klubben och prata med oss personligen? Det finns alltid någon du kan vända dig till i depån eller kiosken.

Jag har sökt medlemskap, hur betalar jag medlemsavgiften?

ÅsätraMK använder IdrottOnline för medlemsregister och avgiftshantering. När du sökt medlemskap läggs du in i vårt medlemsregister och därifrån skickas sedan inloggningsuppgifter till den epostadress du angivit. Via denna inloggning når du sedan dina avgifter. Dessa kan betalas med kort eller banköverföring. Inga avier skickas ut.

Jag är inte medlem i någon klubb, får jag köra hos er i alla fall?

Ja du får köra hos oss utan något klubbmedlemskap genom att lösa tillfällig Svemo-Prova PÅ licens. En extra kostnad om 150:- exklusive träningsavgiften
Men vi ser gärna att du blir medlem i någon SVEMO ansluten klubb.Och du är självklart välkommen att bli medlem hos oss.

Jag vill köpa träningskort, hur gör jag och vad kostar det?

Som medlem i klubben har du möjlighet att köpa ett träningskort som ger dig rätt att träna fritt under kalenderåret. Priser hittar du på hemsidan under menyn  ”om föreningen”

Vad kostar det att träna på era banor?

Hos oss betalar du en avgift som ger dig rätt att köra på både endurospår och crossbana, priserna hitta du på startsidan i fliken ”prislista”

Har ni prova på dagar?

För tillfället har vi inte möjlighet till det men vi jobbar på att få till en större organiserad dag för detta under våren 2018

Jag vill bli medlem, hur gör jag?

Du anmäler medlemskap via hemsidan. Är du under 18 år behöver en målsman vara medlem och närvara vid träning. I detta fall söker ni familjemedlemskap.

Får man köra fiddy eller "kina" hoj hos er?

Nej det är inte tillåtet att köra dessa fordon hos oss.

Får man köra fyrhjuling på era banor?

Nej vi har inte möjlighet att ta emot fyrhjuliga fordon hos oss.

Måste man ha registrerad mc för att köra enduro på Åsätra?

Du är välkommen att köra med oregistrerad mc hos oss.

Hur får jag reda på när jag har öppningsansvaret?

På hemsidan under menyn ”om föreningen” hittar du öppningslistan, i denna står vilken dag du valt

Hur får jag reda på om banorna är öppna?

Våra öppettider är tisdagar och torsdagar 17.00-20.00 samt lördagar 11.00-16.00 På vår hemsida under om föreningen och öppningslista hittar du info om varje enskilt tillfälle. Där står även om det är några avvikelser. Samtliga Röda dagar får klubben ej ha öppet.